اگر در صنعت نجاری فعالیت کرده و یا سر و کار با دریل برقی دارید، احتمالا با عدم قدرت کافی دریل در انجام کار رو به رو شده اید. امروز می خواهیم در مورد انواع دریل برقی بر حسب قدرت دستگاه صحبت نماییم تا اگر نباز به دریل قدرتمند دارید، دستگاه مناسب را خریداری نمایید.
با توجه به این که دریل دارای انواع مختلفی بر حسب کاربرد شما بوده باید قبل از خرید کاربرد خود را مشخص نمایید و دریل مناسب را خریداری نمایید که هم قیمت مناسبی داشته هم متناسب با نیاز شما باشد. در ادامه طیف گسترده ای از دریل های موجود در ایران با توجه به قدرت و سرعت آن بررسی می نماییم. اگر تمایل به خرید دریل خانگی یا صنعتی دارید ادامه مطالب می تواند برای شما مناسب باشد.
معیار های خرید دریل
در اول کار حتماً به قدرت موتور و کیفیت ساخت بدنه و قطعات دستگاه دقت نمایید. با توجه به این که دریل شما با انواع چالش های مختلفی روبه رو می شود، بدنه بی کیفیت یا موتور ضعیف دستگاه باعث خرابی زود هنگام یا آسیب به قسمت های داخلی دریل می شود. در ادامه وزن دستگاه نیز مهم بوده و سعی کنید با تست بر روی دست، از کارایی و خوش دستی دریل برقی اطمینان حاصل نمایید.
کاربرد دریل ضربه ای
دریل ضربه ای در واقع همان دریل ساده پرکاربرد بوده اما در هنگام کار کرد برای انجام کار ضربه ای را وارد اشیای مختلف می کند. می توانید برای شل یا سفت کردن پیچ و مهره ها در سطوح مختلف استفاده کرده و همچنین امکان سوراخکاری بر روی دیوار های سبک وجود دارد. نوع شارژی دریل چکشی موجود بوده و می توانید بر حسب نیاز خود خریداری نمایید. برای خرید انواع دریل ضربه ای می توانید به سایت ابزار آنلاین مراجعه کرده و محصول مورد نظر را خریداری نمایید.
دریل چکشی
برای سوراخ کاری سطوح سنگین که امکان سوراخ کردن آن به وسیله دریل ساده و ضربه ای وجود ندارد، می توانید از دریل های چکشی که قدرت و ضربه بیشتری نسبت به دریل های ساده دارند، استفاده نمایید. در واقع دریل چکشی ترکیبی از چکش و دریل بوده که همزمان برای سوراخکاری و ضربه زدن به اشیاء مختلف با سرعت و قدرت زیاد استفاده می شود. در نظر داشته باشید که برای این که سوراخکاری مناسبی داشته باشید، باید با فشار بر روی سطح مورد نظر سوراخکاری نمایید. استفاده طولانی مدت ممکن است با خستگی دستان شما همراه شود.